White House Production

Stockholms län

Information

White House Production hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där White House Production finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. White House Production tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket White House Production har haft sedan 2002-03-11. White House Production har funnits sedan och 2002-03-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till White House Production så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7183925.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

White House Production har idag 691014-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för White House Production

Musik och videoproduktion.

I White House Production så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dekov, Roden Blagoj som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .