G. Höglunds Elektriska

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och G. Höglunds Elektriska är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och G. Höglunds Elektriska är ett av dem. Statusen för G. Höglunds Elektriska är att Bolaget är aktivt.

G. Höglunds Elektriska är ett Enskild firma och skapades 1995-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som G. Höglunds Elektriska ska trivas.

G. Höglunds Elektriska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Elektriska installationer och konsulttjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G. Höglunds Elektriska är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är G. Höglunds Elektriska och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med G. Höglunds Elektriska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7733748.

.

De som är på något sätt har med G. Höglunds Elektriska är Höglund, Per Göran som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

G. Höglunds Elektriska har 671023-XXXX som sitt organisationsnummer.