SJF Städkonsult i Rensättra

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och SJF Städkonsult i Rensättra är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och SJF Städkonsult i Rensättra är ett av dem. Statusen för SJF Städkonsult i Rensättra är att Bolaget är aktivt.

SJF Städkonsult i Rensättra är ett Enskild firma och skapades 1994-11-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som SJF Städkonsult i Rensättra ska trivas.

SJF Städkonsult i Rensättra är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Städverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SJF Städkonsult i Rensättra är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29.

Idag är SJF Städkonsult i Rensättra och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med SJF Städkonsult i Rensättra så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2660127.

.

De som är på något sätt har med SJF Städkonsult i Rensättra är Fondelius, Sten Joakim som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SJF Städkonsult i Rensättra har 670504-XXXX som sitt organisationsnummer.