Malte Rungårds Byggnadsfirma

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och Malte Rungårds Byggnadsfirma är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Malte Rungårds Byggnadsfirma är ett av dem. Statusen för Malte Rungårds Byggnadsfirma är att Bolaget är aktivt.

Malte Rungårds Byggnadsfirma är ett Enskild firma och skapades 1999-09-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Malte Rungårds Byggnadsfirma ska trivas.

Malte Rungårds Byggnadsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnation och förvaltning av fastigheter samt försäljning av byggnadsmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malte Rungårds Byggnadsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Malte Rungårds Byggnadsfirma och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Malte Rungårds Byggnadsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7167675.

.

De som är på något sätt har med Malte Rungårds Byggnadsfirma är Rungård, Karl Malte som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Malte Rungårds Byggnadsfirma har 661128-XXXX som sitt organisationsnummer.