snilleboxen

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och snilleboxen är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och snilleboxen är ett av dem. Statusen för snilleboxen är att Bolaget är aktivt.

snilleboxen är ett Enskild firma och skapades 2006-11-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som snilleboxen ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparationer och ombyggnationer av maskiner, motorcyklar, flyg och helikopter, remodeller och bilar. Varuslag, delar, tillbehör och accessoarer till ovanstående fordon och flygfarkoster. Egentillverkning av maskiner, motorcyklar, flyg och helikopter, remodeller och bilar, även teknisk utveckling och testning av dessa. Handel med dessa saker även inbytesdetaljer, import av delar, maskiner, verktyg och accessoarer från i huvudsak Kina. Uthyrning av mc och maskiner samt därmed varor som behövs för att kunna göra detta möjligt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att snilleboxen inte är momsregistrerat.

Idag är snilleboxen och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med snilleboxen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4669925.

.

De som är på något sätt har med snilleboxen är Fryk, Tomas Björn Erik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

snilleboxen har 660918-XXXX som sitt organisationsnummer.