OLA HALLÉN TENNIS & FASHION

Stockholms län

Information

OLA HALLÉN TENNIS & FASHION är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som OLA HALLÉN TENNIS & FASHION finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

OLA HALLÉN TENNIS & FASHION som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-08-05. Men sedan 1998-01-01 så har OLA HALLÉN TENNIS & FASHION varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på OLA HALLÉN TENNIS & FASHION så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Nacka arbetar för att bolag som OLA HALLÉN TENNIS & FASHION ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för OLA HALLÉN TENNIS & FASHION. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Instruktionsverksamhet inom sportbranschen, försäljning av sportutrustning och kläder samt försäljning av instruktions- och informations- materiel

Firmatecknare för OLA HALLÉN TENNIS & FASHION är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till OLA HALLÉN TENNIS & FASHION och det är följande personer, HALLÉN, PER OLA som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för OLA HALLÉN TENNIS & FASHION är 651122-XXXX.