Kristina Bryungs Naprapatmottagning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och Kristina Bryungs Naprapatmottagning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Kristina Bryungs Naprapatmottagning är ett av dem. Statusen för Kristina Bryungs Naprapatmottagning är att Bolaget är aktivt.

Kristina Bryungs Naprapatmottagning är ett Enskild firma och skapades 1993-04-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Kristina Bryungs Naprapatmottagning ska trivas.

Kristina Bryungs Naprapatmottagning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Naprapatmottagning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kristina Bryungs Naprapatmottagning inte är momsregistrerat.

Idag är Kristina Bryungs Naprapatmottagning och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Kristina Bryungs Naprapatmottagning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-910948.

.

De som är på något sätt har med Kristina Bryungs Naprapatmottagning är Backman, Kristina Maria som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kristina Bryungs Naprapatmottagning har 650808-XXXX som sitt organisationsnummer.