MICHAEL LARSSON CONSULTING

Stockholms län

Information

MICHAEL LARSSON CONSULTING hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där MICHAEL LARSSON CONSULTING finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. MICHAEL LARSSON CONSULTING tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket MICHAEL LARSSON CONSULTING har haft sedan 1997-01-01. MICHAEL LARSSON CONSULTING har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MICHAEL LARSSON CONSULTING så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8244730.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

MICHAEL LARSSON CONSULTING har idag 650130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MICHAEL LARSSON CONSULTING

Konsultverksamhet inom data- och elektronik- branschen, försäljning av elektronikprodukter samt därmed förenlig service samt konsultverksamhet rörande effektivisering av företag

I MICHAEL LARSSON CONSULTING så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Hans Arne Michael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .