Ekens Hundcenter i Nacka

Stockholms län

Information

Ekens Hundcenter i Nacka hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Ekens Hundcenter i Nacka finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ekens Hundcenter i Nacka tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ekens Hundcenter i Nacka har haft sedan 2007-08-30. Ekens Hundcenter i Nacka har funnits sedan och 2010-04-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ekens Hundcenter i Nacka så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7477746.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Ekens Hundcenter i Nacka har idag 650128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ekens Hundcenter i Nacka

Hunddagis med doggywalking, hundkafé och butik samt utbildningar till våra hundägare.

I Ekens Hundcenter i Nacka så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Matsson, Christine som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .