Birgitta Welle Tapetserarverkstad

Stockholms län

Information

640723-XXXX är organisationsnummer för bolaget Birgitta Welle Tapetserarverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birgitta Welle Tapetserarverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Birgitta Welle Tapetserarverkstad finns i.

Birgitta Welle Tapetserarverkstad har varit registrerat sedan 2001-01-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Birgitta Welle Tapetserarverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-28.

Birgitta Welle Tapetserarverkstad är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Birgitta Welle Tapetserarverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Birgitta Welle Tapetserarverkstad så kan ni göra det på telefon genom 070-2459975 eller genom brev på följande adress:

Omklädsel och omstoppning av möbler. Köp och försäljning av möbler, tyger och material. Utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Birgitta Welle Tapetserarverkstad och det är Welle, Isa Birgitta som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,