PIERRE SOMMAR BYGG & MARK

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Enskild firma som heter PIERRE SOMMAR BYGG & MARK. Det finns flera företag som liknar PIERRE SOMMAR BYGG & MARK i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

PIERRE SOMMAR BYGG & MARK är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1983-06-09 så har PIERRE SOMMAR BYGG & MARK varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är PIERRE SOMMAR BYGG & MARK och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med PIERRE SOMMAR BYGG & MARK så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med PIERRE SOMMAR BYGG & MARK så kan ni göra det på 08-7478780.

Bygg- och markanläggningar, handel med bilar, båtar och kontorsmaskiner, export samt import av byggnadsställningar, handel samt underhåll av fastigheter, förvärva, äga och förvalta värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sommar, Pierre Lennart Olof som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

PIERRE SOMMAR BYGG & MARK har 611229-XXXX som sitt organisationsnummer.