RMM ÅKERI & STÄD

Stockholms län

Information

611130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RMM ÅKERI & STÄD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RMM ÅKERI & STÄD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som RMM ÅKERI & STÄD finns i.

RMM ÅKERI & STÄD har varit registrerat sedan 1992-08-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RMM ÅKERI & STÄD så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

RMM ÅKERI & STÄD är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för RMM ÅKERI & STÄD är följande:

Vill ni komma i kontakt med RMM ÅKERI & STÄD så kan ni göra det på telefon genom 08-7479193 eller genom brev på följande adress:

Åkeri, taxi samt städningverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med RMM ÅKERI & STÄD och det är Mäkelä, Raimo Matias som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,