Marikas Trädgård

Stockholms län

Information

Marikas Trädgård är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Marikas Trädgård finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Marikas Trädgård är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Marikas Trädgård som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-12-04. Men sedan 1998-01-01 så har Marikas Trädgård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marikas Trädgård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57036291.

Nacka arbetar för att verksamheter som Marikas Trädgård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Marikas Trädgård. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Trädgårdsformgivning planering. Anläggning, underhåll, blomsterarrangemang och trädgårdsillustrationer. Illustrationer till böcker, utställningar, förpackningar, tidskrifter.

Firmatecknare för Marikas Trädgård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marikas Trädgård och det är följande personer, Delin, Marika som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Marikas Trädgård är 601218-XXXX.