M Rosén Kommunikation

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och M Rosén Kommunikation är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och M Rosén Kommunikation är ett av dem. Statusen för M Rosén Kommunikation är att Bolaget är aktivt.

M Rosén Kommunikation är ett Enskild firma och skapades 2003-01-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som M Rosén Kommunikation ska trivas.

M Rosén Kommunikation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reklambyråverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M Rosén Kommunikation är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13.

Idag är M Rosén Kommunikation och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med M Rosén Kommunikation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7185022.

.

De som är på något sätt har med M Rosén Kommunikation är Wullimann Rosén, Maria som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

M Rosén Kommunikation har 601013-XXXX som sitt organisationsnummer.