Bostadsmarknaden Sverige

Stockholms län

Information

Bostadsmarknaden Sverige hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Bostadsmarknaden Sverige finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Bostadsmarknaden Sverige tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bostadsmarknaden Sverige har haft sedan 1998-01-01. Bostadsmarknaden Sverige har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bostadsmarknaden Sverige så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4488182.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Bostadsmarknaden Sverige har idag 600406-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bostadsmarknaden Sverige

Fastighetsförmedling, förmedling av fastigheter, bostadsrätter, uthyresavtal, marknadsföring med registrerat varumärke.

I Bostadsmarknaden Sverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristiansson, Michael Kronje som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .