KÅJ Orthopaedica

Stockholms län

Information

600202-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KÅJ Orthopaedica. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KÅJ Orthopaedica är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som KÅJ Orthopaedica finns i.

KÅJ Orthopaedica har varit registrerat sedan 1998-06-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KÅJ Orthopaedica så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

KÅJ Orthopaedica är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för KÅJ Orthopaedica är följande:

Vill ni komma i kontakt med KÅJ Orthopaedica så kan ni göra det på telefon genom 08-7178738 eller genom brev på följande adress:

Sjukvård. Undervisning. Utbildning. Försäljning av sjukvårds- och hjälpmedelsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med KÅJ Orthopaedica och det är Jansson, Karl Åke som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,